English Finnish

                                         REKISTERISELOSTE

                                Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen

täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Laatimispäivä

17.05.2017

1a

Rekisterin-

pitäjä

Nimi

Aarila Dots Oy

Osoite

Hiekkakatu 25 B, 28130 PORI

Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite)

[email protected]

2

Yhteyshenki-

lö rekisteriä

koskevissa

asioissa

Nimi

Toni Lähdekorpi

Osoite

Friitalantie 11 B, 28400 ULVILA

Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite)

[email protected]

3

Rekisterin nimi

TailorGuide-vaatekokopalvelu

4

Henkilötieto-

jen käsittelyn

tarkoitus

Aarila Dots Oy kerää henkilötietoja TailorGuide-vaatekokopalvelussaan (myöhemmin Palvelu). Henkilöt mitoitetaan digitaalisesti TailorGuide-mobiiliapplikaation avulla, jonka jälkeen henkilön mittatiedot siirtyvät rekisteröityneiden käyttäjien osalta TailorGuide-pilvipalveluun.

Palvelun tarkoituksena on antaa digitaalisesti mitoitetuille henkilöille vaatebrändikohtaisia vaatekokoehdotuksia niissä verkkovaatekaupoissa, jotka ovat tehneet sopimuksen Aarila Dots Oy:n kanssa Palvelun käytöstä.  

Palveluntarjoajana keräämme tietoja tarjotaksemme kaikille käyttäjille parempia palveluita. Selvitämme käyttäjistä perusasioita, kuten käytetyn kielen, mutta myös monimutkaisempia seikkoja.

Palvelumme käyttö edellyttää tilin luomista Palveluun. Pyydämme tilin luomisen yhteydessä henkilötietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä mieltymyksiä ja muita sovelluksen toimivuuteen liittyviä asetuksia tallennettavaksi luodulle tilille.

Käytämme palveluista keräämiämme tietoja tarjotaksemme, ylläpitääksemme, suojataksemme ja parantaaksemme palveluitamme, sekä kehittääksemme uusia palveluita. Käytämme näitä tietoja myös tarjotaksemme sinulle räätälöityä sisältöä, kuten osuvampia hakutuloksia ja mainoksia.

Saatamme käyttää Palvelun profiilissa ilmoittamaasi nimeä kaikissa Palvelun tiliä edellyttävissä palveluissamme. Voimme lisäksi korvata Palvelun käyttäjätiliisi aiemmin yhdistetyt nimet, jotta esiintyisit samalla nimellä kaikissa palveluissamme.

Jos otat Palveluntarjoajaan yhteyttä, säilytämme tallenteen yhteydenotostasi pystyäksemme ratkaisemaan mahdolliset kokemasi ongelmat. Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi ilmoittaaksemme palveluista, kuten kertoaksemme sinulle tulevista muutoksista ja parannuksista.

Käytämme evästeistä ja muista tekniikoista, kuten kuvapistetunnisteista, kerättyjä tietoja parantaaksemme käyttökokemustasi ja palveluidemme yleistä laatua. Esimerkiksi tallentamalla käyttämäsi kieliasetukset voimme näyttää palvelut käyttämälläsi kielellä. Kun näytämme sinulle räätälöityjä mainoksia, emme kuitenkaan yhdistä evästeeseen tai vastaavaan teknologiaan perustuvaa tunnistetta arkaluontoisiin aihepiireihin, kuten rotuun, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen tai terveydentilaan.

Pyydämme lupaasi ennen, kun käytämme tietojasi muihin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.

5

Rekisterin

tietosisältö

  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjän kirjautumis-token
  • Henkilön nimi
  • Sukupuoli
  • Käyttäjän vartalon mittatiedot

    Mobiiliapplikaatiomme tuottaa käyttäjäkohtaisia vartalon mittatietoja, jotka keräämme ja tallennamme Pilvipalveluun. Mittatietoja käytetään käyttäjätilin profiilien ja mieltymysten mukaisten vaatekokoehdotuksien antamiseksi Palvelussamme.

    Kerättäviä mittatietoja ovat mm:
  • käyttäjän pituus
  • rinnan ympärys
  • vyötärön ympärys
  • lantionympärys
  • reiden ympärys
  • kaulan ympärys
  • selän mitta
  • hihan mitta
  • lahkeen mitta
  • jne.
  • Laitetiedot

    Keräämme laitekohtaisia tietoja (muun muassa koskien laitteiston mallia, käyttöjärjestelmän versiota, yksilöllisiä laitetunnisteita sekä käytettyä mobiiliverkkoa.
  • Lokitiedot

    Kun käytät Mobiiliapplikaatiota tai Palvelua, tai tarkastelet Palvelun tarjoamia tietoja, keräämme ja tallennamme automaattisesti tiettyjä tietoja palvelinlokeihimme. Nämä tiedot sisältävät:
  • tiedot siitä, miten käytät palveluitamme
  • internetprotokollan osoiteen
  • laitteen käyttötietoja, kuten tietoja mahdollisista kaatumisista, järjestelmän
                toiminnasta, laitteiston asetuksista, selaintyypistä, selaimen kielestä, kyselysi
                kellonajasta ja päivämäärästä sekä tähän liittyvästä URL-osoiteviitteestä.

  • Sijaintitiedot

    Kun käytät Mobiiliapplikaatiota tai Palvelua,
    voimme kerätä ja käsitellä todellista sijaintiasi koskevia tietoja. Määritämme sijainnin eri tekniikoiden avulla, kuten hyödyntämällä IP-osoitetta, GPS-tietoja ja muita antureita, jotka voivat esimerkiksi tarjota Palveluntarjoajalle tietoja läheisistä laitteista, Wi-Fi-verkon tukiasemista ja radiomastoista.
  • Yksilölliset sovellusnumerot

    Eräät palvelut sisältävät yksilöllisen sovellusnumeron. Tämä numero ja tietoja asennuksestasi (esimerkiksi käyttöjärjestelmän tyyppi sekä sovelluksen versionumero) voidaan lähettää Palveluntarjoajalle asentaessasi tai poistaessasi kyseisen palvelun tai palvelun ottaessa yhteyttä palvelimiimme esimerkiksi hakiessaan automaattisia päivityksiä.
  • Paikallinen tallennustila

    Voimme paikallisesti kerätä ja tallentaa tietoja (mukaan lukien henkilötietoja) laitteeseesi käyttäen selaimen tallennustilaa (mukaan lukien HTML 5), sovellustietojen välimuistia tai muita vastaavia mekanismeja.

6

Säännönmu-

kaiset tieto-

lähteet

Rekisteröityneeltä ja käyttöehdot hyväksyneeltä TailorGuide-mobiiliapplikaation ja -palvelun käyttäjältä.

                                REKISTERISELOSTE                    2

7

Tietojen sään-

nönmukaiset

luovutukset

Henkilön tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi jos hän erityisesti antaa luvan toimittaa omat mittatietonsa jollekin tietylle nimetylle verkkovaatekauppatoimijalle.

8

Tietojen siirto

EU:n tai ETA:n

ulkopuolelle

Tiedot säilytetään EU:n sisäisillä palvelimilla tai suojatuissa järjestelmissä, joihin on pääsy ainoastaan Aarila Dots Oy:n henkilökunnalla.

9

Rekisterin

suojauksen

periaatteet

A Manuaalinen aineisto

Tiedot säilytetään lukituissa arkistoissa.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot

Tiedot säilytetään EU:n sisäisillä palvelimilla tai suojatuissa järjestelmissä, joihin on pääsy ainoastaan Aarila Dots Oy:n admin-tason henkilökunnalla.